• MTE_281438083.jpg

Meat the Egg: workshop over barbecuen met de Big Green Egg en Black Bastard

Kennismaken met outdoor cooking op de Big Green Egg, Kamado of Black Bastard: het kan met Mariet! Wekelijks organiseren wij de open workshop Meat the Egg! Gedurende ruim vier uur gaan we aan de slag met deze outdoor cooker: grillen, roken, stomen, bakken, slowcooken, alles kan ermee. Tijdens de workshop krijg je een waar Bourgondisch eetfestijn voorgeschoteld. Je kunt zelf de handen uit de mouwen steken, maar ook gewoon gezellig toekijken of bijpraten met andere deelnemers. Niets hoeft! Workshops gaan door bij deelname van minimaal zes personen.

Schrijf je nu in, de data voor deze open workshops staan onderaan deze pagina!

Wil je deze workshop boeken voor een groep vrienden of collega's? Bel Mariet voor meer informatie!

MTE.jpg

Bourgondisch eetfestijn!

Open Workshop Meat the Egg!

Tijdsduur: 4 - 5 uur

Locatie: Mariet Catering, Numansdorp

Kosten: €75,- per persoon, incl. Bourgondisch eetfestijn en drankjes

Reserveren: vul het formulier hieronder in!

Op het menu: Vis, vlees, vegetables, maar ook vegetarisch kan!

Slowcooking.jpg

Op deze data houdt Mariet de open workshop Meat the Egg. Deze zijn van 17.30 tot 22.00 uur.

Vanwege de huidige maatregelen omtrent COVID19 zijn de workshops tot eind dit jaar geanulleerd

  • Vrijdag 30 oktober (geannuleerd)
  • Zaterdag 7 november (geannuleerd)
  • Donderdag 19 november (geannuleerd)
  • Vrijdag 20 november (geannuleerd)
  • Zaterdag 28 november (geannuleerd)
  • Donderdag 3 december (geannuleerd) 

Schrijf je in!

JaapBBQ.JPG