• DitisMariet.jpg

Bijzonder moment: vier 't met Mariet

Al meer dan 35 jaar omlijst Mariet Party's & Events feestelijke momenten, zowel voor particulieren en bedrijven. Een trouwdag, huwelijksjubileum, open huis of personeelsfeest, ons team zorgt voor culinaire catering. Of uw gezelschap nu bestaat uit 5 of 5.000 gasten, we kunnen uw feest volledig organiseren. Desgewenst inclusief tenten en aankleding. Wat Mariet bijzonder maakt? We beginnen bij het begin en dat is de vraag: wat zijn uw wensen? Zijn die helder, dan maken we een creatief culinair voorstel met bijbehorende begroting.

Goed om te weten, Mariet zoekt altijd naar een onderscheidende invulling van uw feest. We willen graag dat uw feest een prachtige herinnering is voor u én uw gasten. Dat kan door een bijzondere locatie en aankleding, een thematische invulling van buffetten of live cooking waar gerechten midden tussen de gasten bereid worden. 

Mariet houdt van vernieuwing. Daarom hadden we als een van de eerste cateraars een Big Green Egg en Ofyr barbecue. De laatste jaren gebruiken we veel streekproducten en hebben oog voor duurzaamheid. We willen uw gasten laten genieten van lekker eten, een perfecte entourage en een gezellige sfeer. Met respect voor de schepping.

Eens doorpraten over uw feest?

Vul het formulier in of bel / app om te sparren met Jaap Herweijer 06 2251 6387.

GLAZEN vierkant