• banner-01

Referenties

Hans Seip, mede-eigenaar Alexander Slapen Barendrecht

Najaarsevent met collega’s 

“Samen met collega ondernemers hebben we een najaarsevent voor klanten georganiseerd om onze producten te promoten. Dit vond bij ons in de zaak in Barendrecht plaats, voor onze collega’s hadden we ruimte vrijgemaakt zodat ze duidelijk herkenbaar aanwezig waren. Er waren onder meer een autodealer, een wijnhandelaar en een parfumerie. We hadden mensen persoonlijk uitgenodigd, maar er was ook vrije inloop. Het is dan wel lastig inschatten hoeveel gasten je verwacht. Mariet Catering is hier goed mee omgegaan, er waren voldoende drankjes en hapjes. Uiteindelijk zijn er rond de 350 gasten geweest. De bediening was goed en vlot, niemand hoefde lang op zijn drankje te wachten. We hadden luxe hapjes, heerlijk! Aan het eind van de avond had Mariet gezorgd voor een verrassingshapje, dat eruit zag als een dessert, en dat in verschillende uitvoeringen. De samenwerking was prima, met duidelijke afspraken over invulling en prijs. Ook onze collega-ondernemers waren positief, van gasten hoorde ik daarna dat ze het erg leuk hadden gevonden en dat ze de catering zo goed vonden!”


Nelly Nederlof, administratief medewerker bij VLR Accountants in Krimpen aan de IJssel

Steeds verrassend anders

“Ik regel altijd de bedrijfsuitjes voor onze 25 medewerkers,” vertelt Nelly Nederlof. “Ik heb nu verschillende keren met Mariet Party’s & Events gewerkt. De eerste keer gaf Jaap Herweijer een kookworkshop. Dat deed hij echt heel erg goed, iedereen was enthousiast na afloop. Hij zorgde voor een echt goede sfeer, lekker ongedwongen. Ook hebben we al eens een lopend buffet gedaan met de Ofyr barbecue. Dat was bijzonder lekker moet ik zeggen. De laatste keer was een walking dinner, dan serveert hij 7 tot 8 kleine gerechtjes. Je loopt dan met je bordje rond en maakt met iedereen een praatje. Het leuke is ook dat je ziet wat hij bereidt. Soms heeft hij een paar koks bij zich of iemand voor de bediening. Ook voor mij privé heeft hij salades verzorgd en vanuit de kerkelijke gemeente willen we een Israëlisch buffet organiseren. Daarvoor heeft hij al ideeën aangeleverd. Wat ik zo leuk vindt, is dat het steeds weer anders is bij Mariet. We hebben nog nooit twee keer hetzelfde gehad. Zelfs mensen die moeilijk zijn met eten, kwamen naar me toe om te zeggen dat het echt geweldig was!”


Peter Neeleman, Snoei Tuinmaterialen.nl

Nergens naar om kijken

“Bij de opening van ons nieuwe bedrijfspand in Oud Beijerland hebben we Mariet Catering ingeschakeld. De eerste dag was voor genodigden, de tweede dag hadden we een open huis. Jaap en zijn mensen hebben de catering geregeld: (sta)tafels en stoelen, de garderobe en een grote tent. We hebben alles bij hem neergelegd. Jaap had van tevoren gezegd: ‘Jullie hoeven nergens naar om te kijken, wij regelen alles, zodat jullie je op op gasten kunnen richten’. En eerlijk is eerlijk: hij heeft het waargemaakt, had alles onder controle. Het team van Mariet bestond uit ongeveer 10 man. Het feest was zowel binnen als buiten, er was koffie en thee, petit fours, voldoende drankjes en luxe hapjes en een maaltijdbuffet met vis- en vleesgerechten. Wat over was van de eerste dag, heeft hij bereid voor de tweede dag, zodat er niets weggegooid hoefde te worden. Dat sprak mij aan. Wat ik heel leuk vond was de Ofyr vuurschaal, gevuld met beukenhout. Op de rand werden de heerlijkste dingen klaargemaakt. Dat zag er feestelijk uit en… de gamba’s waren mijn persoonlijke favoriet!”


Michael Braak, marketing coördinator Breeman BMW

Premium merken, premium catering

“Wij zijn dealer van de merken BMW en MINI en hebben meerdere vestigingen, waarvan twee in Rotterdam. Ik werk sinds anderhalf jaar met Mariet Party’s & Events, maar we hebben Jaap al zo vaak ingeschakeld voor onze beide Rotterdamse vestigingen, dat we inmiddels een erg goede band hebben. Veelal gaat het om introducties van nieuwe modellen, maar het komt ook voor dat we een evenement hosten voor externe partijen, zoals bijvoorbeeld VNO-NCW. Voor hen organiseerden wij een bijeenkomst over duurzaamheid, waarbij Jaap voor ‘groene’ hapjes en drankjes heeft gezorgd. Hij denkt altijd mee hoe de catering aan zou kunnen sluiten bij het onderwerp. Laatst heeft hij tijdens een testdag voor zakelijke klanten een lunch verzorgd, die was ook prima. Wat ook handig is: als we stoelen of statafels nodig hebben, dan neemt hij die ook mee, hij zorgt voor het complete plaatje. Een premium cateraar die past bij onze premium merken’’.


Sander Ros, directeur RoosRos Architecten

Het allerlekkerste dat ik ooit geproefd heb…

“Wij vertalen dromen van opdrachtgevers in goede architectuur. We zien onszelf als rentmeester van duurzame en toekomstgerichte gebouwen. In ons kantoor in Oud-Beijerland organiseren we regelmatig netwerkevents met 15 tot 100 deelnemers. Mariet verzorgt dan vaak het buffet. Jaap denkt mee met het event, doet een bij het seizoen passend voorstel, waarbij Italiaans wel onze favoriet is. Het allerlekkerste dat ik ooit geproefd heb? Het was op een heel warme dag, Jaap had toen een frisse meloensalade gemaakt. Nu ik het er over heb proef ik ‘m weer! Wij werken al heel lang samen met Mariet, zelfs al met de vorige eigenaar. Mooi om te zien hoe een startend ondernemer aan het doorpakken is en een blijvende plek in de regio inneemt. Mariet is servicegericht, kijkt altijd goed wie de opdrachtgever is en stemt alles af op de gasten. Dat weet ik omdat wij Jaap ook privé een aantal keren gevraagd hebben voor een feestje. Je begrijpt, we blijven nog lang van zijn diensten gebruikmaken!”