• Toren van glazen

Volledig verzorgd vieren

Niets is zo leuk als uw gasten verrassen, ze meer bieden dan ze verwachten. Wij van Mariet halen alles uit de kast om van uw event een succesvol feest te maken. En dat begint met een goed idee, een invulling die aansluit op uw specifieke wensen. Door een thema aan uw event te koppelen, geven we uw feest een unieke twist.

Mariet Party’s & Events kan de volledige organisatie uit handen nemen. We hebben veel ervaring in de complete organisatie. Een event begint met de keuze van een locatie. Heeft u zelf een geschikte ruimte of kiest u één van de bijzondere locaties in de regio? Of is het huren van een speciale tent aantrekkelijk? Tijdens een eerste gesprek nemen we de opties met u door.

Daarna zorgen we voor de volledige organisatie en zorgen voor aankleding van de locatie, alle glaswerk, borden en bestek en apparatuur voor licht, geluid en presentatie. We kijken naar parkeerfaciliteiten, vergunningen, ontvangst- en garderobe­voorzieningen. Om vervolgens met geweldige catering uw gasten te verwennen! Na afloop gaat u naar huis met prachtige herinneringen. Terwijl wij alles afbouwen en opruimen.


Complete brochure van onze mogelijkheden ontvangen? Vul het formulier in!