• champagne glazen

Mogelijkheden te over bij Mariet

Champageontbijt: zeer luxe ontbijt met broodjes, diverse soorten beleg, zalm, fruitcocktail, krabcocktail en natuurlijk champagne. Ochtendkrant erbij? Dat kan ook!

Lunches: van eenvoudige lunch tot zeer uitgebreide twee- en driegangenlunches. Ook lunchbuffetten behoren tot onze mogelijkheden.

Brunch: op maat samengestelde brunches met diverse hartige en zoete broodsoorten, kaas-, vleeswaren- en visassortiment, salades, soepen en warme gerechten. Er is ook een brunch de luxe met een puur gastronomische invulling.

High Tea: wie verrast u met een authentieke Britse High Tea met gebakken scones, quiches, roomtruffelsm notencarameltaart, gebakjes, bavaroises en nog veel meer? Of kiest u voor de moderne variant met een verfijnd soepje vooraf en een variatie aan amuses en zoete verrassingen?

Receptiehapjes: bij uw koffie of borrel serveren wij een luxe hapjesarrangement. Zoet bij de koffie, hartig bij de borrel. Natuurlijk op maat samen te stellen, maar er zijn ook kant-en-klare arrangementen.

Amuses: ‘tussendoortje’ is wel een heel bescheiden omschrijving voor onze excellente amuses. Van soep in kleine glaasjes tot koude en warme amuses, ieder hapje is een culinaire verrassing. Ook een spoon en kaasplankje horen tot de mogelijkheden.

Koude en warme buffetten: op maat stellen wij uw saladebuffetten samen, rijk gegarneerd met oogstrelende bijgererchten. Een visbuffet of prachtig spiegel buffet? Kan ook!

Walking dinner: een milliefeuille, Lady Curzonsoep, risotto met langoustines, lamsbiefstuk met asperges, het zijn maar enkele voorbeelden van het walking dinner dat wij in overleg met u op maat verzorgen.

Barbecue: bij u thuis, op een feestlocatie, op de zaak, Mariet maakt van een barbecue een geweldig feest. Met een eigen thema of juist lekker gewoon? Alles kan!

Event of party?
Bel Mariet Party’s & Events.
0186 571 62206 2251 6387