• banner-01

Party of event?
Mariet maakt er een belevenis van

Zakelijk iets te vieren?

Of u nu 50 of 2500 gasten ontvangt, met de inspirerende partycatering van Mariet presenteert u ze een unieke belevenis. Een feest dat tot in de puntjes geregeld is dankzij het creatieve team van Mariet. Van bedrijfsopening tot jubileumdag, van personeelsfeest tot congresevent... wij verzorgen de culinaire omlijsting en bieden totale ontzorging. Zodat uw feest een onvergetelijk moment wordt!


Complete brochure van onze mogelijkheden ontvangen? Vul het formulier in!

Gambas
Barbeque
Barbecue weer!

Jaja, het is zomer!
Mariet Catering staat weer helemaal klaar voor u om de barbecue te verzorgen! 

Lees meer »
Tapas
Ontspannen dineren? Walking Dinner!

Wilt u een fantastisch diner, maar niet heel de avond aan tafel zitten? Kies dan eens voor onze heerlijke walking dinner!

Lees meer »
Cocquilles 200x133
Mariet Catering introduceert nieuw Frans buffet

De ontwikkelingen staan niet stil bij Mariet Catering. Wij hebben aan onze talrijke landenbuffetten er nóg eentje toegevoegd! Een heerlijk Frans buffet Deluxe.

Lees meer »
236_800
Wat eet u met kerst?

Nog even en de kerstdagen zijn er weer! Wat gaat u eten? Een heerlijk wildbuffet? Of gaat u een heerlijk saladebuffet presenteren? Mariet Catering biedt u een zeer gevarieerd aantal mogelijkheden...

Lees meer »
93_800
Personeels bijeenkomst Goudwisselkantoren

Onlangs een zeer uitgebreide personeels bijeenkomst van de Goudwisselkantoren gehad. Eerst 's ochtends ontvangst gasten met koffie en petit four.

Lees meer »
95_800
50 jarig jubileum Rafaëlschool Sint-Michelsgestel

50 jaar doofblinden onderwijs in Nederland. De Helen Keller Stichting (belangenorganisatie voor doofblinden) heeft de Rafaëlschool in Sint-Michelsgestel een receptie aangeboden. 

Lees meer »
Event of party?
Bel Mariet Party’s & Events.
0186 571 62206 2251 6387