• BobSharene

Feest in de achtertuin

Bob en Sharene trouwen met Mariet


“We wilden een dag met een relaxte, open sfeer, zonder gehaast. Dat is gelukt, het was allemaal top”, vertelt Bob Seip over de dag waarop hij trouwt met zijn Sharene.

De voorbereidingen begonnen in coronatijd en daarom werd de grote achtertuin bij Sharene thuis als feestlocatie gekozen. “We hebben tegen Jaap van Mariet gezegd: regel het maar. En dat heeft hij gedaan. Een grote stretchtent, aankleding, een vlonderpad over het gazon en zelfs toiletvoorzieningen. We hebben zelf alleen voor bloemen gezorgd. Het eten en de hapjes, het was allemaal heerlijk. Jaap had ook bijzondere dingen geregeld, zoals een barrista koffiekraam en een oesterman die verse oesters uitdeelde.”

Omdat zowel Bob als Sharene uit een groot gezin komen en ze tientallen neefjes en nichtjes hebben, waren er 120 daggasten. Tijdens het feest in de avonduren werd dit gezelschap nog groter. Voor zowel het kerkelijk als het burgerlijk huwelijk verliet de groep de tuin, maar het grootste deel van de dag speelde zich daar af. “We hebben bewust momenten ingepland dat we tijd voor elkaar hadden. Dan gingen we ergens zitten en keken even rustig naar de kinderen die met allerlei spelletjes bezig waren. Dat kan ik iedereen aanraden: momenten voor jezelf inplannen.”

De dag verliep perfect en ook het weer speelde mee. Bob: “Jaap heeft in alles meegedacht en alles perfect geregeld. Zo werd het een fantastische dag; wij kijken er met heel veel plezier op terug.”
 

< Terug naar de pagina Trouwen

BobSharene2